perjantai 1. heinäkuuta 2011

Puuvaihto, ostoksia ja kirpparilöytöjä!

Loman loppumisen kunniaksi kävin tänään kirpparilla ja löysin ihania juttuja... 


Nämä pitsiset suojaruukut oli ihanan romanttiset ja niihin kuului myös lasiset lautaset pohjalle. Ties vaikka näitä käytettäisiin meidän häissä ensi kesänä... ;) Kastikekannu ja alunen olivat myös mukava löytö :)

Lisäksi löysin ihania vanhoja saksia hinnaltaan vain pari euroa kappale. Kaikki leikkaavat oikein mainiosti. Nyt vain pitäisi kaikkiin saada tehtyä kivat saksikoristeet!

Puuvaihto postitettiin ennen juhannusta. Tekemäni vaihto meni Eijalle (ei blogia), joka kertoi pitävänsä ranskalaisista malleista ja inhokkina oli vaaleanpunainen väri. Valitsin hänelle osan isommasta mallista, joka löytyy Isabelle Haccourt-Vautier:in kirjasta " Amitiés croisées point de croix". Työ on pistelty pellavalle Crescent Coloursin ihanalla käsinvärjätyllä langalla. Eija kertoi minulle myöhemmin, että vihreä on yksi hänen lempiväreistään ja että hän on pidempään jo ajatellut pistelevänsä jonkun pöllömallin. Vaihdossa piti lähettää myös jotain muuta puumaista/puista ja minä lähetin mini-hornbookin, johon Eija voi itse pistellä keskiön. Työn viimeistelin siis tällaiseksi "roikoksi".

Valitettavasti unohdin ottaa kuvan saamastani vaihdosta. Sitä voi kuitenkin käydä ihastelemassa Marjutin blogissa. Sain siis ihanan kesäisen kassin, joka tulee varmasti käyttöön!

Vihdoin muistin hakea Niinalta tilaukseni, joka tehtiin Casa Ceninaan huhtikuussa! Tilasin hornbookin, Atelien lankoja ja pari pientä pussukkaa. Lisäksi löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta Cath Kidstonin kirjoittaman kirjan "Sew!", josta löytyy ihanan herkullisia malleja!

Iloista kesäpäivää kaikille!

Anni

2 kommenttia:

 1. Kirpparilta voi tosiaan löytää aarteita! :)
  Pitsi-ruukut on ihania,samoin kaadinja sakset...

  Kauniit vaihdot molempiin suuntiin ja
  Casa Ceninan ostokset tietenkin kivoja.

  VastaaPoista
 2. Tuo sinun pistelemä puu onkin erityisen kaunis, ja ihanan värinen!
  Ja ihan mahtavat kirppislöydöt, melkein kateeksi käy! Ja ostokset, tietenkin :)

  VastaaPoista