keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Synttärivaihto Niinalle

Heips kaikille!

Pitkästä aikaa tänne kirjottelen... Kaikenlaisia projekteja on meneillään ja yksi niistä taas valmistuikin:

nimittäin synttärivaihto Niinalle!
Niina tykkää Lizzie Katen malleista, joten pistelin hänelle mallin "Live, laugh, love. Now and then". Mielestäni tuo lausahdus sopii hyvin Niinan 30-vuotispäivän kunniaksi :) Työ on pistelty floballe kahden langan yli ja ohjeessa mainituilla käsinvärjätyillä langoilla. 
Viimeistely tuotti päänvaivaa. Aluksi ajattelin, että kehystäisin työn, mutta kun en sopivaa kehystä löytänyt, niin työstä tuli sitten tällainen, voitte ihailla itse :Erityisen ylpeä olen tuosta kukkasesta :) (Lähinnä siis omasta kekseliäisyydestäni, kerrankin!)

Pakettiin mukaan lähti Lizzie Katen malli "Wine a bit" ja tietysti pieni pullo viiniä, pari pilkullista kangaspalaa tuleviin viimeistelyihin, The Primitive Hare:n thread keeperit, hieman pitsiä, Crescent Colours:n käsinvärjättyä lankaa, ompeluaiheisia nappeja sekä kortti.

Kesä on vissiin ohi ja syksyiset pimeät illat edessä. Onneksi voi vetää villasukat jalkaan, juoda teetä ja polttaa kynttilöitä. Syksyn tulo tarkoittaa myös sitä, että meillä on Kirsin kanssa edessä matka LONTOOSEEN! :)
Enää pari viikkoa ja sitten mennään! 

Tsemppiä kaikille pimeneviin iltoihin!

Anni

5 kommenttia:

 1. Kaunis pistely. Ihana viimeistely. Otatteko salamatkustajan matkalaukkuun?

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihana lahja! Ja sinun blogista löytyykin sitten taatusti ne paremmat kuvat :) Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, onpa ihana synttäripaketti!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihailtavan ihana pistely ja koko lahjakokonaisuus. Kortti on upea. Lontoon ristipistomessuja odotellessa :) Marja, valitettavasti ainakaan minä en voi ottaa salamatkustajia, kun epäilen, etten saa koko markalaukkua kiinni kaikkien messuostosten jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihana paketti, ja kertakaikkiaan hieno pistely/viimeistely!
  Kateeksi käy se teidän Lontoon-reissu; varmasti on mahtavaa! (Voikohan sieltä selvitä selväjärkisenä takaisin? Kun olen katsellut kuvia niistä aiemmista messuista, vähän epäilyttää :D.)

  VastaaPoista