maanantai 18. helmikuuta 2013

Pikaisia Pariisin kuulumisia!

Heips!

Hetki sitten kotiuduttu ihanaakin ihanammalta reissulta! Nopeasti kuulumisia... Kyseessä oli siis L'aiguille en fête -messut Pariisissa, missä vierailimme Kirsin kanssa! Vietimme yhden koko päivän ihastelemassa messutarjontaa ja pakko kyllä sanoa, että oli juuri sitä mitä odotettiinkin... Ihania muistoja ja erityisesti mieleen ja sydämeen painuivat:

-NRO 1 : L'Atelier des Elfes!!! Aivan uskomaton ständi täynnä upeita käsintehtyjä puukehyksiä, koristeita yms. Täältä tarttui mukaan matkaan kaikenlaista ihanaa..

-Isa Vautierin kirjat ja signeeraus.... :)

-Upeita malleja, joita ei oltu koskaan aikaisemmin nähty. Ihailtiin upeita kirjontatöitä ständeillä ja saatettiin ehkä hankkia muutama malli itsellekin ;)

-Kirjoja, kirjoja, kirjoja... Niitähän mä lähdin metsästämäänkin!!!

Tietysti pitää hehkuttaa, että jonotettiin lähes kaksi tuntia, että päästiin kokemaan Eiffel-tornin huippu ja reilu puoli tuntia, että päästiin sieltä alas. Näkymät oli kyllä mahtavat, mutta veikkaan, että kumpikaan meistä ei hihku lähiaikoina sinne uudestaan!

Katsastettiin myös molemmat Le bonheur des dames:n liikkeet ja ihailtiin upeita kirjontatöitä, joita kaupan myyjät olivat kirjoneet heidän malleistaan.

Kuvia joudutte valitettavasti odottamaan, sillä tämä tyttö lähtee nyt tutkailemaan messusaalista!!!!!!

Kiitos vielä Kirsille mahtavasta reissuseurasta!!!!!  <3

6 kommenttia:

 1. Kiitos sulle matkaseurasta ja sun ansiostahan minä sinne lähdin :) Minä olen niin naatti, että nyt saunan jälkeen haluan varmaan kohta nukkumaan...

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta matkalta! Ja voisinpa olla hiukan kateellinen Isa Vautierin signeerauksista (kirjoja mulla jo onkin...) :)

  VastaaPoista
 3. Olen täällä ihan malttamattomana jo odottanut ,
  että palaatte koti-Suomeen kertomaan matkakokemuksianne.
  Varmaan oli niin paljon uutta ja ihmeellistä koettavaa,
  että hetken kestää ennen kuin oikein jäsentyy mieleen että mitä kaikkea ihanaa käsityö-juttua näittekään ! :)

  Tervetuloa kotiin Anni ja Kirsi !

  VastaaPoista
 4. Niin ihanalta kuulostaa. Ja kylläpä on hienoja kehyksiä ja nappeja tuolla L'atelier des Elfesissä.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti Kirsi saa kaikkea kivaa uutta ja ihanaa tänne Suomeenkin asti Emmuliin myyntiin, niin me muutkin päästä osalliseksi teidän onnesta =D

  VastaaPoista