sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Askarteluviikonloppu

Vietimme äidin kanssa tänä viikonloppuna askartelu/käsityöviikonloppua. 
Vein äidille nähtäväksi kaikki ristipistotarvikkeet/työt, mitä kaapista löytyi ja hänhän innostui ja halusi myös kokeilla! 

Valkoista 14 ct aidaa, DMC-lankaa ja Cross Stitcher issue 231. Ei sitä muuta tarvittu....
...kun äiti oli nopea oppimaan!
Pian oli valmista.... 

...ja siitä se ajatus sitten lähtiItse askartelin muutaman joulukoristeen. Malli on ilmaiskitti uusimmasta Cross Stitcherista. Piti vähän tuunata, kun tuntui tuo pistely haastavalta kitin mukana alkuperäisesti tulleeseen kankaaseen...

Ensin valmistui tämä...

... ja kaveriksi piti sitten vielä tehdä toinen melkein samanlainen :)

Äiti ehti askarrella vielä kaikenlaista, kun itse väkertelin näitä koristuksia... Äitihän on myös korutaiteilija ja nyt sunnuntaina hän väkerteli uusia korviksia ja minä sitten kiltisti pussitin niitä :) Käyhän katsomassa upeita Lady Renaissance-koruja osoitteessa www.ladyrenaissance.fi tai facebookissa nimellä Lady Renaissance. 

Kiitos äiti mukavasta viikonlopusta! <3
Anni

4 kommenttia:

 1. Hei Anni!

  Olenkohan ensi kertaa blogissasi!?
  Onpa täällä paljon kaunista katseltavaa,ihanan värikkäitä töitä !
  Mukavaa kun pistelitte äistisi kanssa yhdessä,minulla on vakituisena kaverinani mun 14v tyttö Ruusunpuna,on niin mukavaa jakaa harrastus läheisen ihmisen kanssa.
  Koristesydämesi on suloisia,hieno viimeistely!

  VastaaPoista
 2. Hei Anni!

  Päädyin blogiisi Ristipistoilijat-yhteisön kautta. Kiva tutustua uusiin pistelijöihin. :) Kivoja töitä olet tehnyt. Luen tätä varmasti jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. Voi kun teillä on ollut kadehdittavan ihana askartelupäivä. Näkee kyllä, että äidillä on taiteellisia lahjoja ja sinulla myös! Vastahan sinäkin muutama kuukausi sitten aloitit rp-harrastuksen.
  Meillä on myös tulossa joulukuun puolella askarteluilta ainakin siskoni ja tyttäreni kanssa. Katsotaan jos äitikin pääsee mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Tuo tyyny on aivan ihana! Hyvä esimerkki siitä kuinka pienestä rp-työstä saa näyttävän ja kivan kun vähän yhdistää tilkkutyötä ja muuta. Minä olen muuten myös vuodenaikaihminen, eli haluan mieluiten pistellä vuodenaikaan sopivaa juttua. Ja minulla on kanssa tekeillä kaikenlaista tuollaista vuodenaikoihin liittyvää pistelyä mitä olit messuilta ostanut.

  VastaaPoista