perjantai 31. joulukuuta 2010

Joulu/talvivaihto 2010

Niina ehdotti minulle jouluvaihtoa, koska Lennun jouluvaihto oli mennyt häneltä sivusuun. Tämähän sopi minulle hyvin. Ensimmäinen vaihtoni valmistui juuri ja juuri vuoden 2010 puolella! Tapasimme Niinan kanssa tänään ja vaihdoimme työmme. 

Sain Niiinalta IHANAN biscornun. Niinalla oli aiheena lumihiutale ja koko lahja noudatti samaa aihepiiriä. Biscornun lisäksi paketista löytyi jouluisia/talvisia nauhoja sekä Passione Ricamon Domus Aurean "Ramage DA03" malli.
Niina kertoi minulle pitävänsä Little House Needleworksin ja Country Cottage Needleworksin malleista. Tein hänelle CCN:n "Forest Snowfall" -mallin, jonka viimeistelin tyynyksi. Laitoin pakettin mukaan huopaisia lumihiutalekoristeita. Minullakin tuo lumihiutale-aihe oli mielessä nimittäin...Tyyny oli pakko kuvata meidän uuden kotiasukin kera. Tässä siis upea perhoskämmekkäni :) Rakastan näitä kukkia!


Ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille blogini lukijoille! Ensi vuonna taas uudet kujeet ja käsityöt!

Anni

5 kommenttia:

 1. Oi, kuinka suloinen tyyny. Nuo kämmekät on kyllä kauniita, minä en vain saa niitä pysymään hengissä edes huonolla hoidolla :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat vaihdokit, teillä molemmilla! Miten ihana tapa ilahduttaa toista innostunutta käsityöläistä.

  VastaaPoista
 3. Siis tuo tyyny on aivan SYÖTÄVÄ, tai siis melkein. Nyt se on kunniapaikalla käsityölipastoni päällä olohuoneessa, kaikkien ihasteltavana, mutta tahmatassujen ulottumattomissa :) Kiitos sinulle Anni tästä vaihdosta! Ja oli todella kiva tavata kasvokkain, toivottavasti tapaamme taas ensi vuonna...

  VastaaPoista
 4. Ihana tyyny, tuo malli on minullakin hankintalistalla.
  Orkideat ovat kauniita, minulla kukkii nyt viisi, ovat vanhoja, toiseen kertaan kukkivia. Joku jaksaa kukkia vain yhden kukan voimalla mutta joissakin on yhtä paljon kukkia kuin ensimmäisellä kerralla,

  VastaaPoista
 5. Oli tänään tosi kiva tavata livenä ja nähdä tuo tyynykin livenä - se on todella upea, täytyy sanoa :)

  VastaaPoista