torstai 14. huhtikuuta 2011

Kevät tulee!

Tein taas löytöjä meidän kodin viereen maaliskuussa avatulta kirpparilta. Olen ehtinyt tällä uudella kirpparilla käydä jo useita kertoja ja aina on jotain kivaa mieleistä tarttunut mukaan. Tällä hetkellä minun on lähes tulkoon pakko käydä siellä päivittäin, koska oma pöytä kaipaa pientä huomiota... :)

Anyway, löysin lähes valmiin kanavatyön pari päivää sitten (itseasiassa luulin, että työ oli jo valmis, kunnes kotona katsoin sitä tarkemmin...). Työ oli ihana kevään ja erityisesti pääsiäisen väreihin sopiva ja ajattelin, että viimeistelisin sen kotona pieneksi koristetyynyksi. Kotona sitten tosiaan huomasin, että muutamat pistot täytyisi vielä itse pistellä ja tänään ehdin sitten Menitaan hakemaan lankaa... Sain työn pisteltyä loppuun ja lopulta se sitten näytti tältä...Piti sitten lähteä mummolaan näyttämään, mitä olin saanut aikaiseksi ja hakemaan vinkkejä erään työn viimeistelyyn... Viikonloppuna on rakkaan tulevan kummipoikani ristiäiset ja "jotain" pitäisi sinnekin saada vielä tehdyksi :) Mummo tykästyi tyynyyn ja hänkin innostui erästä työtä viimeistelemään....

Tämäkin vapaapäivä oli kokonaan pyhitetty käsillä tekemiseen ja kului taas liian nopeasti. Ihana päivä oli, mutta vielä pitäisi saada Niinalle Casa Ceninan tilaus tehtyä! Milloinkohan sitä pääsisi sitten nukkumaan...?

Anni

3 kommenttia:

  1. Kaunis! Niin nätti pitsireunakin.

    VastaaPoista
  2. Ihana tyyny! Joku oli sitten totaalisesti kyllästynyt ja jättänyt kesken vaikka ei paljoa puuttunut. No, onneksi sinä korjasit potin kotiin! Rasiasta tuli muuten aivan mielettömän ihana! Jospa minäkin saisin joskus tuollaisen aikaan.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva idea laittaa tuollainen pitsireunus =D

    VastaaPoista