keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ristipistoviikonloppu ja jotain valmista...

Arki on taas koittanut! Sunnuntai-iltapäivänä kotiuduin Violariumin järjestämästä ristipistoviikonlopusta. Mikä ihana viikonloppu! Oli mukava tavata uusia ihmisiä ihan livenä, eikä ainoastaan täällä blogimaailmassa... Monella onkin ollut jo päivitystä blogeissaan tästä viikonlopusta. Naurua, pistelyä ja hyvää ruokaa, rentouttava viikonvaihde siis! Kiitos kaikille mukanaolleille, ensi kerralla taas uudestaan! :)

Sain viikonloppuna valmiiksi Little House Needleworksin "Bee Sampler" :in ja sain mielettömän hyviä vinkkejä työn viimeistelyyn juuri tuolla Ikaalisissa. Alun perin idea jo oli, että tästä tulisi rasia, ja TADAA....


Tämmöinen tästä nyt sitten tuli!! IHANA, eikö totta!!! <3

Malli on pistelty 28 ct pellavalle ohjeen mukaisin langoin. Rasia on ostettu Sinellistä ja se on päällystetty Kirsin neuvojen mukaan kankaalla siten, että rasian kulmat on ommeltu ompelukoneella. Lisäksi apuna on käytetty kaksipuoleista mattoteippiä yms...


Parasta tässä mallissa oli se, että vihaan ampiaisia, mehiläisiä yms. muita pörrääviä ötököitä yli kaiken! Työn tekeminen on siis ollut eräänlaista "siedätyshoitoa" ja täydellinen juuri minulle. 

Kävin sitten tietysti tänään esittelemässä rasiaa äidilleni. Olin asettanut rasian vaivihkaa lipaston päälle ja siitähän tuo sitten sen heti bongasi. "Mikä ihanuus! Tämänkö sä olet siellä (viikonloppuna) tehnyt??!" -pääsi äidin suusta. Äiti meinasi heti omia rasian, mutta tämä työ on kyllä tällä kertaa vain ja ainoastaan minun :) Eiköhän äitikin saa omansa jonain päivänä :)

Ihania kevätpäiviä kaikille toivottelee, 

Anni

13 kommenttia:

 1. Rp-viikonloppu oli tosiaan ihana, ja varsin ihana on tuo rasiakin. Hienosti sait sen viimeisteltyä!

  VastaaPoista
 2. Vieläkin viikonlopun huumassa eletään...

  Todella ihana tuo sinun rasiasi ja aivan upea viimeistely!!!

  Ihan viisasta on joskus pitää jotain tuotoksia itselläänkin :)

  VastaaPoista
 3. Rasiasta tuli tosi upea! Ei ihme, että äitisi sen olisi halunnut =D

  VastaaPoista
 4. Rasiasta tuli tosi hieno, minusta ampiaiset on suorastaan söpöjä tuossa vaikka karkuun juoksen minäkin, jos livenä tulevat liian lähelle. Ja kuinka siistit kulmat sait tehtyä! Eikös olekin ihan näppärä tehdä ommellen? Oli taas niin mukava nähdä ja pidetään mielessä se shoppailukierros touko- tai kesäkuussa... Pistely iloa!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana malli ja niin hieno viimeistely!
  Kävin kurkkaamassa niitä rasioita Sinellin nettikaupassa,sieltähän niitä tosiaan saakin ,enpä ollut tiennykään :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienosti ja siististi viimeistelty! Ja on noi pörriäiset tuossa paaaaljon siedettävempiä kuin tuolla ulkona kesällä ne oikeat öttiäiset. :)

  Kiva oli tavata sut siellä Ikaalisissa. Tiedä vaikka enemmänkin tosiaan nähdään jos pakkaan kamani ja siirrän ne sinne Etelä-Suomeen. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana pistely ja viimeistely! Kyllä olis tehnyt terää minullekin tuo oppi!

  VastaaPoista
 8. Ihanasti viimeistelty rasia! Ja kiitos tilauksesta, taisi kerta tilaus ennätykset paukkua rikki meidän kuuden naisen voimin ;)

  VastaaPoista
 9. Voi että tuosta rasiasta tuli kaunis. Täytyy joskus kokeilla - olen vasta itse yhden rasian tehnyt ja siihenkin vain liimasin kanteen pistelyn, muuten se oli valmiiksi päällystetty.

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva kun tavattiin, oli kiva nähdä sun töitä :). Rasiasta tuli niin hieno, tosi kaunis.

  VastaaPoista
 11. On tuo kyllä niin nätti, että onko tosikaan!

  VastaaPoista