sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Blogin uusi ilme!

Hei kaikki! 

Viime kerrasta onkin aikaa.. Olen viettänyt aikaa tietokoneella lähinnä blogeja lueskellen ja oman blogin kirjoittaminen on jäänyt taka-alalle. Häävalmistelut etenevät pienin askelein, enää kuusi kuukautta suureen päivään!

Viime viikolla motivaatio blogin päivittämiseen löytyi taas ja sain kuin sainkin luotua uuden ilmeen! Erityisen ylpeä olen tuosta bannerista. :) Uusi paras ystäväni on joulun jälkeen hankkimani Canonin järkkäri ja kuvaamista on tullut viime aikoina harjoiteltua ties missä paikoissa.. Miehellä taitaa kohta mennä järki jatkuvaan räpsimiseen :) Toivottavasti siis jatkossa saatte ihailla hieman parempilaatuisia kuvia. 

Yksi syy blogin päivittämättömyyteen on tietysti se, etten ole saanut ristipistorintamalla oikein mitään aikaiseksi. Tosin kaikki joulukuun aikana valmistuneet työt on jäänyt päivittämättä. Varsinkin siis tuo ensimmäinen Mailart-kuoreni. Kirsin blogista sitä voi kuitenkin käydä jo nyt ihailemassa! Jos vaan löydän vanhan kameran jostain ja saan kuvat siirrettyä tietokoneelle, niin näette myös muut ihanuudet... 

Sairaslomalla (köh köh ja niisk niisk) tuli tietysti kaiveltua hieman rp-laatikostoa. Tämä Country Cottage Needleworks:n työ "Summer Retreats" löytyi keskeneräisenä. Osa teistä ehkä muistaakin, kun aloittelin tätä viime keväänä Violariumin ristipistoviikonlopussa. Sain siis inspiraation ja nyt muutaman päivän olen maannut sohvalla sairastaen ja pikkuhiljaa pistellen. Ladybug Lane on siis pian valmis!

*** Welcome everyone! My blog has a new appearance since last week. I'm very proud of the banner!
I bought a new camera after Christmas, so I have spent my time photographing everything. I hope that I'll find my old camera so I can update the pictures that I took before Christmas. There's some finishes that you haven't seen yet! 

I started this CCN "Summer Retreats" last april and I found it last week. After few hours of stitching, it's almost finished.


Muistatteko muuten tämän ystävän? Reilu vuosi sitten ostettu perhoskämmekkä on kukkinut joulusta lähtien. Ihme kyllä se on säilynyt hengissä :)Tästä riemastuneena laajensin kasvivalikoimaa... Nämä kaunokaiset koristavat nyt olohuonettamme :)Stay tuned. Jatkossa postausta järkyttävästä hääaiheisesta urakasta. Pari viikkoa sitten saapui Ellokselta paketti (24 m pellavakangasta). Voitte ehkä arvata, mitä pellavasta olisi tarkoitus ommella...? 

*** Stay tuned. I have something big coming up. I have ordered 24 meters of linen and I'm supposed to sew something of it... It's something for my wedding that we are going to celebrate in 6 months!


Iloista sunnuntaita kaikille! 

Anni

8 kommenttia:

 1. Upea banneri :) Millä kuvankäsittelyohjelmalla saa tuollaista aikaiseksi? Ristipistokirjainteksti on hieno :)

  VastaaPoista
 2. Hi4eno on blogi ja kiva kun palasit "langoille" :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä taas töitäsi. Oikein upea banneri! Kivoja talvipäiviä ja mukavia (ei stressiä...) häävalmisteluja:)!

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää :) Tule minullekin tekemään banneri/neuvomaan miten se tehdään! Olispa niin kiva saada blogiin uusi ilme. Minä en osaa noita juttuja yhtään. Vai tuli pellavakangas. No, sit vaan hommiin eikös niin :)

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs banneri! Minullakin on Canon D550 -järkkäri, johon olen tosi tyytyväinen. Aikaisempi oli Nikonin D50 ja sekin oli ihan kelpo.
  "Summer retreats" näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Hyvin on kamera toiminut! Mun pitäis kans opetella järkkärillä kuvaaminen... Ja hieno on blogin uusi ilme!

  Muistan kyllä tuon keskeneräisen rp-työn. Hieno siitä valmiina tulee!

  Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea teet häihin...

  Parane pian! T: toinen köhäinen.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun bloggaat taas :). Ihana ilme täällä ja niin nätti tuo Ladybug Lane.

  VastaaPoista
 8. Your new banner is amazing. Very beautiful! As well is your stitching.

  VastaaPoista