torstai 27. syyskuuta 2012

MRS TALVIO IS BACK!

Hei kaikki pitkästä aikaa!


Anteeksi blogihiljaisuuteni... Alkuvuosi ja koko kesä meni enemmän tai vähemmän häävalmisteluiden parissa. Alkuvuoden pistelyiden jälkeen en ole ehtinyt ottaa pistelytyötä tai muutakaan käsityötä esille, mutta nyt kun syksy viimein on koittanut ja häät on juhlittu, on aika puhaltaa esiin ihanat pistelytuulet :) 

Häitämme vietettiin elokuussa. Olimme kutsuneet paikalle myös rakkaan ystäväni Kirsin, jonka olen tavannut täällä blogimaailmassa. Ystävyytemme on pikku hiljaa kasvanut ja viime syksynähän kävimme yhdessä Lontoon ristipistomessuilla. 

Hääpäivämme sujui mitä parhaiten. Sää suosi, tunnelma oli katossaan ja meidän mielestä kaikki vieraat tuntuivat viihtyvän. Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja kaikki meni vain niin täydellisesti... 

Iloinen yllätyskin koettiin. Annetaan kuvien kertoa tarinaansa... Kaikki kuvat Johanna Hietanen Photography www.johannahietanen.com. Ethän kopioi kuvia, kiitos!Eli: Ihanat ristipistoystäväni olivat salaa juonineet selkäni takana kevään ja kesän aikana ja koonneet mitä uskomattomimman rakkaus-peiton minulle ja miehelleni hääpäivälahjaksi! Peitto on todella taidokkaasti toteutettu ja sen tekemiseen on käytetty aikaa ja rakkautta. Suuren suuri kiitos kuuluu:  Kirsi, Mari, Daniela, Katri, Marjo, Mia, Minna, Outi, Pirjo, Rebecka, Sari, Tarja sekä Virpi. Sekä kaikille muille, jotka olivat hengessä mukana ;) 

En vieläkään pysty käsittämään, kuinka mahtavia ystäviä minulla on. Suuri kiitos! Halaan teitä kaikkia jahka nähdään!

Kuvissa siis esillä peiton luovuttamishetki häissä. Kirsi kertoo projektista ja ihanat työkaverini Krisu (vasemmalla) ja Tiina (oikealla) (myöskin ristipistoista hullaantuneita) pitävät peittoa esillä. Todella moni kävi luovuttamisen jälkeen ihailemassa peittoa, joka laitettiin esille juhlatilaan kaikkien nähtäville.

Sitten alhaalla kuva saamastani neulavihosta. Se on Kirsin omaa mallistoa ;) 


Kuvia katsellessani minulle tulee edelleen kyynelet silmiin ja kaiken tämän tunnemyrskyn keskellä en nyt pysty enempää kirjoittamaan. Sanotaan vain, että tuleva syksy tarjoaa varmasti monia ihania hetkiä ristipistojen parissa. Toivottavasti blogihiljaisuus loppui nyt. 

Kiitos vielä kerran rakkaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 


Anni

7 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea. Onpa ihania kuvia. Teillä on olleet kauniit häät. Ihanat nuo kuvat, joissa sinä ja isoäitisi(?) ihailevat peittoa. Siis kuinka moni kuvaaja olisi hoksannut ottaa tuollaiset kuvat?

  VastaaPoista
 2. Rouva on hyvä vaan!
  Oliskin jo kiva nähdä, pitkästä aikaa, toivottavasti päästään johonki yhteiseen tapaamiseen!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Mrs. Talviolle vielä täältäkin :). Kauniin herkkiä kuvia, ihania hetkiä ja upea peitto, oli ilo olla mukana.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja mukava kun tulet takaisin "piireihin" :) Häissänne oli tosi mukavaa, me viihdyttiin niin hyvin! Peittoprojekti oli hykerryttävä salaisuus, jota oli ihana tehdä yhdessä. Peitto sai todella paljon huomiota osakseen, eikä todellakaan syyttä! Ensi lauantaina nähdään seuraavan kerran :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut vielä tätäkin kautta. Ja ole hyvä. Peittoa oli mukava suunnitella ja tehdä. Ja nuo kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, kuinka otettuja olitte lahjastamme. Ja oli mukava nähdä tänään. Vaikka en kyllä kauheasti viitsinyt käydä halailemaan tämän flunssan takia :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kovasti! Häät ovat ihana asia elämässä. Ristipistoystäväsi ovat tehneet upean peiton. Voiko parempaa häälahjaa ollakaan?

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanan peiton olette saaneet! Aivan mahtava lahja.

  VastaaPoista