lauantai 16. lokakuuta 2010

Lontoo 4.-8.10.2010

Vierailin viime viikolla avomieheni kanssa Lontoossa. Syy, miksi lähdettiin reissuun oli oikeastaan The World of Cross Stitching -lehdestä bongaamani tapahtuma "The Knitting and Stitching Show" Alexandra Palacessa, Lontoossa. Todellisuudessahan ehdotin reissua lähinnä vitsinä miehelleni, joka sittemmin innostui asiasta. Bookkasimme lennot ja majoituksen noin viikkoa ennen lähtöä ja sitten vaan mentiin! 

Alexandra Palace sijaitsee lähellä Wood Greenin metroasemaa pohjois-Lontoossa, josta oli järjestetty bussikyyditys tapahtumapaikalle. Avomieheni saattoi minut bussille asti, mutta lähti sitten serkkunsa kanssa tutustumaan Lontooseen. Hän oli yllättynyt siitä, kuinka pitkä jono bussille oli jo siihen aikaan aamusta ja niin olin minäkin!


Bussimatka kesti noin 10 minuuttia ja sitten oltiin perillä Alexandra Palacessa. Tapahtumapaikka sijaitsee kukkulalla, josta näkee ympäröivän Lontoon. Mikä upea näköala! Sisällä messuilla ei saanut periaatteessa kuvata, joten sain otettua vain muutamia kuvia. Tässä hieman tunnelmia. 


Tapahtuma-alue oli todella iso ja pelkästään ison hallin kiertämiseen (jotta näki, mitä kaikkea on tarjolla) meni muutama tunti. Sitten täytyikin alkaa miettiä, mitä halusi ostaa ja etsiä kaikki ne ihanat pikku kojut, missä oli nähnyt jotain mielenkiintoista. :) Vasta kun olin lähdössä pois huomasin kaksi pienempää salia, joissa oli myös paljon nähtävää. Tässä vaiheessa olin kuitenkin jo niin väsynyt kiertämiseen (ja ostoskassit painoivat!), että tyydyin vain päällisin puolin katsomaan, mitä näissä halleissa oli esillä. Messuilta löytyi muun muassa ristipistotöitä, muita kirjontatöitä, tilkkutöitä, virkkuu- ja neulontatöitä (lankoja), ompelukone-esittelijöitä, lehti-ja kirjaesittelijöitä ja korumateriaaleja...

Kaiken kaikkiaan ihmisiä oli todella paljon tuon yhden päivän aikana (vaikka oli torstai ja messut kestivät torstaista sunnuntaihin). Mutta mikä ihana tapahtuma ja tunnelma! Ensi vuonna varmasti uudestaan!

Anni

2 kommenttia:

  1. Ei voi olla totta! Viime vuonna haaveilin meneväni tuonne ja silloin kirjoitinkin blogissani, että saisimmekohan vaikka ensi vuodeksi pienen ryhmän kasaan. Ja sinä olet ollut tuolla. Oli varmaan tosi upeaa nähdä tuollaiset isot messut isossa cityssä. Mutta ehkä ensi vuonna... porukalla...

    VastaaPoista
  2. Voi että! Tästä voi olla kyllä jo kateellinen :)

    VastaaPoista