keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Maatuskat...

Tänään on taas reissattu via Baltica kuuden tunnin ajan... Kotiuduttiin siis kolmen päivän minilomalta Riikasta. Ihana matka kyllä oli ja kaunis kaupunki! Mentiin Tallinnaan ensin lautalla ja siitä sitten neljän tunnin bussimatka Riikaan. Suosittelen kyllä tätäkin matkustustapaa (verrattuna lentämiseen), varsinkin jos matkalla on mukana hyvää seuraa ja tekemistä :) Toisaalta meikäläiselläkin oli hyvää seuraa ja tekemistä, mutta silti tuli nukuttua melkein koko matka, eikä sitten tullut tuota ristipistotyötä tehtyä niin kuin olin suunnitellut!

Tietysti Riikasta löytyi myös kiva pieni käsityökauppa, josta mukaan tarttui muutama erilainen taustakuvioitu aidakangaspalanen. Tallinnassakin bongasin muutaman käsityökaupan, joita en ole ennen huomannut.. Täytyy varmaan käydä seuraavalla kerralla ne katsastamassa, kun tänään ei ollut enää aikaa... 

Tänä aamuna kun piti käyttää vielä viimeiset latit Riikassa, niin löysin tietysti myös ihania maatuskajuttuja (maatuskat taitaa just nyt olla in jollain muullakin kuin vaan mulla...)!

Ensinnäkin söpöt maatuskakorvikset....

... sekä maatuskakolikkopussi... (taustalla näkyy muuten kutomani makuuhuoneen matto)


Ihania löytöjä molemmat! 

Anni

3 kommenttia:

 1. Kaunis banneri kuva, aavistus joulua ♥
  Ihanat korvikset ja matto on taidolla tehty, kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Ihania maatuskoita! Ja kiva messusaalia aiemmassa postauksessa. :)

  VastaaPoista
 3. Kivat korvikset ja ihana kukkaro :)

  VastaaPoista