sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lisää maatuskoja :)

Nyt maatuskakautena oli pakko kaikkien muiden keskeneräisten töiden ohelle aloittaa tämä aivan ihana Englannista ostamani Malin Malinen maatuskamalli "Les poupées russes MM83"! Maatuskat valmistuvat 28 ct "Antique White" Brittney evenweavelle ja täytyy kyllä sanoa, että ensimmäistä kertaa muulle kuin aidakankaalle pistelevänä en taida aidaan enää palata kuin hätätapauksessa! Ensinnäkään se ei ollut ollenkaan niin vaikeaa kuin olin kuvitellut ja toisekseen työn tekeminen tuntuu jollain tapaa "pehmeämmältä", jos joku ymmärtää, mitä tarkoitan :) Mutta joo, tämä on lempityöni tällä hetkellä <3



Olen pistellyt tätä nyt pitkän työvuoroputken välissä ja tässä on tähänastinen aikaansaannos. Tänäänkin oli tarkoituksena ennen yövuoroon lähtemistä pistellä vähän, mutta otin sitten mieluummin parin tunnin päikkärit (12 h yöunien lisäksi...). Blogia oli kuitenkin pakko päästä päivittämään ennen töihin lähtöä... :)

Kiitos muuten kaikille uusille lukijoille ja kivoista kommenteista, joita olette jättäneet! 

Anni

5 kommenttia:

  1. Ihana maatuska malli, tuosta tulee kyllä kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää. Nuo edellisen viestin maatuskakorvikset ovat myös tosi söpöt.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa pistelemään . Ihanan harrastuksen olet aloittanut ja kaikkea ihanaa jo saanut aikaiseksi. Ostoksia on aina niin kiva katsella ja kiva oli lukea messumatkastasi.

    Nähdään sitten ristipistoviikonlopussa :)

    VastaaPoista